Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-03-2020 10:22:14

mik15mnl
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-03-2020
Messages: 0

adidas ultra boost 3.0 blå

https://www.runlikeneverbefore.com/wp-content/uploads/adidas-ultra-boost-3-11-colorways-release-10.jpg
adidas sko mænd 2020 Selvom adidas Ultra Boost ikke længere er den livsstilskære, den engang var, gør mærket stadig nogle anstændige bestræbelser på at give denne tidligere blockbuster et niveau, der appellerer til masserne igen. Det er bare karakteren af ​​hurtige bevægelser i fodtøjets verden, fordi der på et tidspunkt ikke var nogen generel frigivelse, der var i stand til at forblive på hylderne, selv på det fulde MSRP.

adidas sko dame grøn Adidas Ultra Boost 3.0 i Dark Burgundy er modelens nyeste farve i denne måned, og den er perfekt til efterårssæsonen. Sneakeren har en blanding af dybe byrdefarvet nuancer og sort på tværs af dens primeknit øvre med et matchende syntetisk 3-strips bursystem. En mat sort hælbenk, hvid Boost mellemsål og en sort kontinentalt ydersål afslutter designet helt.

adidas sko hvid sort Boost har eksisteret siden 2013; det blev først oprettet i et laboratorium af BASF og startede som et teknisk værktøj for løbere på udkig efter den ultimative tur, mens de forsøgte at slå trin ud for deres Fitbits. I 2014 gav adidas Energy Boost 2 den originale model til at bruge teknologien endnu mere komfort og opgraderede også æstetikken, så du faktisk kunne bære dem uden for gymnastiksalen. Boost begyndte at dukke op i flere sneakers, inklusive Derrick Rose-signaturlinjen, hvilket bevisede, at det var nyttigt til mere end bare at køre - og at det var fremtidens brand.

adidas ultra boost 3.0 blå For løbere har hype bag den ultralette, ultrakomfortable sko bevæbnet med adidas 'eftertragtede Boost mellemsål været rigtig siden dagen. Selv før skoen startede sin meget forventede debut i begyndelsen af ​​2015, havde adidas allerede kaldt den ”den største løbesko gennem tidene” - en heftig påstand, vi ved. Men det er ikke nødvendigvis en langsigtet. Faktisk, som folk - både løbere og stil-hustlere - nu er klar over, har skoen opholdskraft, som sjældent er set i løbesko-kategorien.

https://www.sko-rabat.com/

Dernière modification par mik15mnl (18-03-2020 10:28:23)

Hors ligne

 

Pied de page des forums